Martin Šmahel bol v minulosti vnímaný ako model, fitnessák a napokon manžel moderátorky Miriam Kalisovej, s ktorou má dcérku Miu. Aj keď sa dvojica začala objavovať bok po boku v relácii O 10 rokov mladší, na verejnosti sa prevalil ich nečakaný rozchod. Vtedy sa zdalo, že Martin sa nenápadne vytratí zo sveta šoubiznisu, no ako sa zdá, stal sa pravý opak.

Šmahela diváci dlhé roky vnímali ako fitnesáka a manžela Kalisovej. Neskôr sa s ňou objavil ako moderátor v šou O 10 rokov mladší, kde obaja pobudli dve série. Do tretej sa však Markíza rozhodla obsadiť Máriu Čírovú a Šmahel už potom médiá zaujímal hlavne pre rozvod s markizáčkou. No kým Miriam má v televízii stabilné miesto a moderuje reláciu Reflex, Martin sa dlho nevedel nikde zaradiť a žiadne ponuky mu nechodili.

Aj keď množstvo fanúšikov dvojice Šmahel & Kalisová predpokladalo, že fitnessák sa po rozvode stiahne zo sveta médii, opak sa stal pravdou. Statný muž dostal ponuku účinkovať v reality šou Farma X, kde sa vďaka pracovitosti a mimoriadne pozitívnymi vzťahmi so súťažiacimi prebojoval takmer do finále šou.

Článok pokračuje na druhej strane.