Zdá sa, že s Meghan Markle (37) začali hýbať tehotenské hormóny a jej správanie sa tak stalo nepredvídateľné ako sneh na Štedrý večer.

Najprv zakázala princovi Harrymu (34) tradičnú vianočnú poľovačku s bratom, služobníctvo z nej šaleje a radšej dáva výpoveď, a keď sa na Instagrame neplánovane objavila jej neoficiálna fotka z British Fashion Awards, tak to už bolo jednoducho na všetkých členov kráľovskej rodiny príliš!

Meghan Markle si z kráľovských pravidiel nič nerobí, to už sme si mnohokrát overili. Ale jej moc je, zdá sa, väčša ako by kto predpokladal. Princa Harryho drží skrátka, a pretože neznáša krviprelievanie, má princ smolu a tohtoročná tradičná poľovačka sa odohrá bez jeho prítomnosti.

Ale to nie je všetko. Pred pár dňami sa dve vážené vojvodkyne zúčastnili dvoch oficiálnych akcií. Obe to pojali po svojom. Camilla, vojvodkyňa z Cornwallu, samozrejme v súlade so všetkými kráľovskými pravidlami a predpismi skromne pre fotoaparáty zapózovala so somárikom a poníkom. Ale dračica Meghan?

Článok pokračuje na druhej strane.