To je ale zmena! Mário Kuly Kollár (46) je pyšným otcom dvoch synov. Kým mladšieho syna Christiana (3) ukazuje čoraz častejšie, starší Mário, ktorého splodil s bývalou manželkou Danielou, sa príliš na verejnosti neukazuje. Z malého chlapca však onedlho bude dospelý muž a… pozrite na tú podobu!

Mário Kollár starší, a teda frontman kapely Desmod, sa ihneď po rozvode dal dokopy s vtedy 17-ročnou vokalistkou Luciou Novákovou, ktorá mala byť aj jednou z príčin, prečo sa spevákovi manželstvo s Dankou rozpadlo. Dnes si už žije každý z nich svoj život, pričom Danka je zasnúbená s otcom ich 4-ročnej dcéry Adelky.

Zdá sa, že Kulyho prvorodený toho po tatkovi zdedil oveľa viac, než sa mohlo zdať. Okrem značnej podoby totiž straší z chlapcov Kollárovcov inklinuje k umeniu a nedávno svoj talent predviedol na doskách bratislavskej Novej Scény.

Mário sa však nevenuje iba hudbe. Navštevuje topoľčianske konzervatórium a zjavne má veľmi blízko aj k herectvu, ktoré ho spolu so spolužiakmi priviedlo aj do spomínaného divadla, kde odohrali predstavenie Hrnčiarsky bál.

Článok pokračuje na ďalšej strane.