Astrológovia avšak pre rok 2019 zvlášť vyzdvihujú najmä úspešnosť Levov, Škorpiónov, Panien, Vodnárov a tiež Kozorožcov. Jedným dychom však potvrdzujú čínsku charakteristiku nadchádzajúceho roka: ani ostatné znamenia horoskopu nebudú vystavená žiadnym ranám osudu.

Žlté zemné Prasa je optimista radujúce sa zo života. Do života každého z nás prinesie príjemné udalosti a veľa radosti. Skrátka u niekoho ich bude viac, u niekoho trochu menej. Zemné Prasa bude každého nabádať na zhodnotenie doterajšej životnej cesty, k odpúšťaniu a rešpektu k svojej rodine a priateľom.

Poďme sa teda pozrieť na horoskop úspechov všetkých znamení horoskopu v roku zemného Prasaťa 2019:

Baran

V tomto roku budú Barani vystavení stálym zmenám, kedy obdobie pokoja a vyrovnanosti budú striedané nečakanými udalosťami, ktoré však budú vždy priaznivé alebo vyložene šťastné. Zvlášť v prvej polovici roka budú mať Barani chvíľami dojem, že sú vyloženými miláčikov osudu. Druhá časť roka nebude síce tak radostne vzrušená, však prebehne v pohode a pokoji,miernejšími zábleskami radostných udalostí. Po celý rok budú Baranom dobrými radcami, priateľmi a pomocníkmi ich blízki. Astrológovia Baranom tiež doporučujú načúvať pozorne radám tých najbližších a deliť sa s nimi o svoje úspechy a ich plody. Vcelku čaká Baranov rok, ktorý ich nezaťaží žiadnym veľkým stresom alebo neriešiteľnými problémami.

Býk

Rok zemného Prasaťa 2019 bude pre Býkov väčšinou pokojný. Astrológovia odporúčajú venovať sa skôr svojmu zdraviu a nepodceniť žiadny problém, ktorý by sa mohol objaviť napríklad v podobe bolestí chrbta, pichanie v boku a podobne. Pri náležitej pozornosti sa však nič nepremení v nejakú závažnú chorobu alebo katastrofu. Býci by v tomto roku mali tiež zvoľniť tempo v zamestnaní a neprepína svoj nervový systém. Zachovať pokoj a trochu sa hýčkať – tak by sa dala zhrnúť odporúčanie astrológov.

Hviezdy radia venovať sa viac rodine, koníčkom, relaxu v prírode, posedením či cestám s priateľmi. To budú v nadchádzajúcom roku zemného Prasaťa hlavné zdroje radosti a pohody pre všetkých Býkov.

Blíženci

Umenie uvoľniť sa, nerobiť si hlavu a abstrahovať od problémov sa Blížencom v roku 2019 vyplatí. Vďaka týmto svojim typickým vlastnostiam prežijú Blíženci budúci rok v pomernom kľude. Svojim vyrovnaným a pokojným postojom k problémom nakazí aj svojich blízkych, ktorí im za to budú veľmi vďační. Akékoľvek nepríjemnosti sa Blížencom v roku zemného Prasaťa vyhnú. Mine je každá veľká nepohoda a kdejaký problém. Rok zemného Prasaťa 2019 bude pre Blížencov rokom zbieranie síl k ďalšiemu posunu v kariére i osobnom živote. Hlavné bude zachovať pokoj – a to Blíženci, keď je to naozaj potrebné, výborne zvládajú.

Článok pokračuje na ďalšej strane …