Rak

Raci budú v roku 2019 vystavení príchode čohosi závažného a životne dôležitého. Osud je donúti k nejednoduchým rozhodnutiam, ktoré vo svojom dôsledku neovplyvní iba osobne Raky ale aj ich blízkych. Zemný Prasa Rakom nedovolí zaliezť do panciera alebo zaradiť spiatočku. Budú sa musieť rozhodnúť a bude to rozhodnutie zásadné. To je určite výzva. Zároveň však hviezdy hovoria, že ak Raci zachovajú chladnú hlavu a nebudú postupovať unáhlene, nebudú ľutovať a výsledok prinesie im aj ľuďom okolo nich veľa radosti. Astrológovia konštatujú: neuvážená rozhodnutie by sa Rakom vypomstila, premyslené rokovania im však zaručuje úspech.

Lev

Ku Levom bude osud v roku 2019 obzvlášť štedrý. Bude sa im dariť v každej záležitosti, nech sa pustí do čohokoľvek. Tento rok bude pre chránenca Leva obdobím, kedy vzrastie ich sebaistota, veď na čo siahnu, to sa im podarí. Akoby im zemný Prasa podriaďoval všetko okolo. Hviezdy Levom sľubujú skutočne závratný úspech. Všetko im vyjde. Ak nepoľaví v úsilí, nebude vrchole, ktorého by sa im nepodarilo dosiahnuť.

Panna

V priebehu celého roka 2019 sa Panny budú snažiť čo najviac upevniť svoju autoritu. Dokážu sa dokonca otvoriť aj svojim blízkym a pomôžu tiež mnohých neznámym ľuďom. Panna je jedným z piatich znamenia horoskopu, pre ktorá bude rok zemného Prasaťa obzvlášť vydarený. Nebude oblasti, v ktorej by sa jej nedarilo. Jediné, na čo by si mali dať Panny pozor, sú niektorí kolegovia, ktorí by radi využili ich spoľahlivosti a neobyčajné pracovnej výkonnosti a preniesli na ne časť svojich vlastných povinností.

Váhy

Váhy čakajú v tomto roku hocijaké zmeny. Hviezdy ukazujú, že niektoré Váhy zásadne zmení odbor činnosti, iné totálne prestaví svoje osobné väzby vrátane dôverných vzťahov. Ale zemný Prasa im bude naklonený a zmeny vždy prinesú priaznivé výsledky. Nové známosti sa môžu spočiatku rozvíjať búrlivo a pre Váhy až prekvapivo, však vlnobitie sa vzápätí upokojí a ukáže sa, že aj táto prehánka bola len k dobrému.

Škorpión

Ďalšie šťastlivec roka zemného Prasaťa 2019. Osud Škorpiónom poskytne široké pole možností, aby predviedli všetok register svojich skvelých povahových vlastností. Narodení štířího znamenie získajú to, po čom vždy túžili, ak samozrejme využijú šancu, ktorú im hviezdy ponúkajú. Podarí sa im nájsť duševný pokoj, dostanú veľmi zaujímavú prácu, získajú výborné zamestnanie. Niektorí z nich stretnú svoju životnú lásku. Len sa nesmú báť s dôverou a vďačnosťou prijať dary, ktoré im vo svojom roku zemný Prasa prichystal.

Článok pokračuje na ďalšej strane …