Lindsay Lohan (32) ešte pred štrnástimi rokmi platila za jednu z najobsadzovanejších herečiek. V tom čase snáď nebola komédia, v ktorej by si táto ryšavá kočka nezahrala. V roku 2005 natočila legendárnu komédiu Moje fáro Chrobák a režiséri jej sľubovali žiarivú hereckú budúcnosť. Všetko ale nakoniec dopadlo trochu inak ….

Lindsay Lohan okolo roku 2000 žiarila v množstve komédií pre mladých. Pred kamerou sa objavila už ako malá a všetkým učarovala svojím krásnym úsmevom, roztomilými pehami a ryšavou hrivou. Režiséri ju milovali a pravidelne sa umiestňovala na prvých pozíciách v rebríčku najnovších hereckých talentov. Lindsay Lohan začali milovať milióny ľudí po celom svete. V roku 2005 si zahrala v komédii Moje fáro Chrobák a vyzerala tam skvostne.

Aj ako pubertiačka bola čertovsky sexi. Lenže rýchlo nadobudnuté sláva si vyžiadala svoju daň. Herečka to začala preháňať s alkoholom a drogami a neraz zastala pred súdom. Po škandáloch začalo rolí rapídne ubúdať a Lindsay sa začala zaraďovať medzi tie herečky, ktoré absolútne nezvládli svoju slávu.

Článok pokračuje na ďalšej strane…