Michal Gajdošech sa ako jeden z mála Slovákov môže pýšiť titulom štvrté najkrajšie telo na svete. Za týmto úspechom sa ale ukrývajú hodiny driny, pretože k niečomu takému neprídete zo dňa na deň.

Michal vrámci instagramovej výzvy #10yearschallenge zverejnil fotku spred desiatich rokov, kedy mal len 18, no vyzeral ako úplne iný človek.

O tom, že desať rokov je naozaj dlhá doba, svedčí aj najnovší príspevok bývalého farmára. Sympatický idol žien totiž vytiahol archívny záber, ktorým fanúšikov totálne odrovnal. “No vážne som bola zvedavá, že ako sa zmeníš, a dosť si zmenil. Hlavne tie vlasy,” poznamenala jedna z obdivovateliek populárneho modela.

“Tak toto je najväčšia zmena, akú som videla za posledné dni na Instagrame,” nestačila sa čudovať ďalšia komentujúca. Pri pohľade na slovenského fešáka s bohatou kučeravou hrivou a čerstvo sa rysujúcimi svalmi vám ale ihneď bude jasné, že tieto reakcie sú opodstatnené. Michal Gajdošech poriadne vyzrel do krásy, pričom na svoju mladšiu verziu sa dnes už takmer ani nepodobá.

FOTO nájdete na ďalšej strane…