Toto nikto nečakal! Len pred pár dňami sa prevalil konflikt medzi redaktorkou TA3 Zuzanou Závodskou a celebritnou lekárkou Alenou Pallovou. Tento spor mal ale pre Závodskú rýchly koniec a…

Všetko to začalo pomerne nevinne. Zuzana Závodská je známa tým, že sa vo svojom voľnom čase venuje testovaniu kozmetických výrobkov. Keď pred pár dňami otestovala kozmetickú značku lekárky Aleny Pallovej, zverejnila recenziu, ktorá sa prsnatej blondínke nepáčila. Zuzana Závodská tvrdila, že peeling je mastný a obsahuje kuchynskú soľ.

Lekárke, ktorá má vlastnú značku kozmetiky, prekážalo Závodskej negatívne hodnotenie jej krémov a sér. Podľa známej dermatologičky bolo hodnotenie moderátorky neodborné a poškodzovalo jej povesť. Okamžite žiadala od moderátorky, aby video, na ktorom produkty hodnotí stiahla. Závodská to však odmietla.

Po zavádzajúcich slovách vo videu sa naštvaná lekárka rozhodla podniknúť aj právne kroky a redaktorku TA3 vyzvala na osobné stretnutie a stiahnutie svojich slov: “Stojíme si za kvalitou našich produktov. Pani Závodskej sme zaslali výzvu, v ktorej sme jej slušne vysvetlili, že jej viaceré skutkové tvrdenia a vyjadrenia uvedené vo videu sú nepravdivé.” Toho sa však nedočkala a Závodská jej odkázala “Ešteže čo!” To však zrejme netušila, že tento spor bude mať veľmi rýchly koniec.

Článok pokračuje na ďalšej strane…