Munzar skonal skoro ráno, pohrebná služba ale prišla k jeho domu až popoludní okolo štvrtej hodiny. Rodina sa tak s milovaným manželom, oteckom, dedkom a prastarým otcom mohla lúčiť dlhé hodiny. Medzitým sa v dome Munzarových okrem lekára, ktorý bohužiaľ potvrdil úmrtie slávneho herca, vystriedala rada príbuzných a známych, ktorí prišli kondolovať. Niektorí vonku pri zvončeku zapaľovali sviečky či pokladali kvety.

Chorá žena
Najväčší strach teraz má rodina o vdovu, filmovú a divadelnú legendu Janu Hlaváčovú (80). Aj jej stav je v posledných rokoch veľmi zlý, lekári jej diagnostikovali Parkinsonovu chorobu. Na rozdiel od svojho muža sa na verejnosti neobjavila minimálne päť rokov. O mamičku sa teraz bude starať dcéra Bára (47) s manželom Martinom Trnavským, žijú spoločne v pražskom dome. Luděk Munzar mal ešte dve ďalšie dcéry – z prvého manželstva Johanu a vyženěnou Terezu.

Dvakrát už ho pochovali!
Luďka Munzara v minulosti už dvakrát pochovali! Prvýkrát v roku 2014, keď 14. marca zomrel herec Otakar Brousek starší († 89). Vtedy do niektorých médií prišla správa, že zomrel práve Munzar.

Článok pokračuje na ďalšej strane …