„Ste krásna žena, ale prepáčte, máte aj nejaký post bez reklamy na niečo? Veď snáď žijete aj život len ​​tak, nie? Myslím život ako predtým, než ste sa stala Patrikovmu snúbenicou, a tak slávnu, známu … Pretože vás mám rada a taká obyčajná fotka bez reklamy mi chýba, vďaka, „napísala Jasmine Denisa k fotke na Instagrame, na ktorej predvádzala nové šaty.

Jasmina síce odpovedala v prijateľných medziach, bolo však poznať, že je poriadne rozčúlená. „Označenie na šaty som dala preto, že som vedela, že mi do správ príde veľa otázok okolo nich, ako to býva zvykom. Už sa prosím nikto nesnažte analyzovať môj profil a prijmite ho taký, aký je, „odvetila snúbenica Rytmusa (42) rázne. „Tento post nie je žiadna platená reklama. A posledná vec, mojich spoluprác vážne nepribudlo vďaka môjmu snúbencovi, len súkromných fotiek pridávam menej a viem prečo, „vysvetlila Alagič.

Jasmina by mala na pár dní vypnúť telefón a Instagram vôbec neriešiť. A namiesto toho si poriadne užiť Maldivy. S dieťaťom už dovolenka nikdy nebude ako predtým.