Slovenský rapper Rytmus (42), ktorý čaká svojho prvého potomka s moderátorkou Jasminou Alagič (29), zodpovedal na sociálnej sieti na otázky fanúšikov.

Zamyslel sa nad svojím životom a zistil, že je vlastne extrémne spokojný a nič by nemenil. Ako je to s menom pre jeho syna? A ako okrem hudby zarába peniaze?

Rytmusova snúbenica Jasmina Alagic na svojom Instagrame pred pár týždňami prezradila, že čaká chlapčeka, meno zatiaľ ale obaja taja. Rytmus teraz priznal, že ho majú vybrané už niekoľko mesiacov!

„Bolo vybrané ešte predtým, ako sme vedeli, že čakáme,“ priznal na sociálnej sieti bývalý partner speváčky Dary Rolins (46).

Vzhľadom k tomu, že sa im, ako pravdepodobne najsledovanejšiemu slovenskému páru, narodí prvé bábätko, sa rapper zamyslel aj nad tým, ako ho bude vychovávať.

„Veľmi jednoducho, aby si jednoducho vážil peniaze, inak sa to ani nedá,“ odpovedal Rytmus na otázku, ako naučiť syna vážiť si peniaze a nebyť povolaním len syn slávnych rodičov. Jediné, na čom mu ale stopercentne záleží, je, aby až vyrastie, bol sám sebou.

Článok pkračuje na druhej strane.