Lacko Angyal zavítal do televíznej šou Superstar ako neznámy mladík s poriadne chytľavým repertoárom. Po jeho premiére na obrazovkách sa hit Pošta rozšíril po celom Česku i Slovensku, a tak nadaný spevák dostával množstvo ponúk na verejné vystúpenia. Ako však žije dnes?

Prišiel na kasting, zaspieval hit Pošta a okamžite sa stal miláčikom publika. Lacko Angyal dojal tisíce Slovákov aj životným príbehom, ktorý odhalil pri súťažení o najlepšieho speváka. S chorou mamou žili v starom ošarpanom byte a o dôstojných podmienkach na život nemohla byť ani reč.

Po tom, čo sa mladému spevákovi vyskladala verejnosť na finančnú pomoc vo výške 50 tisíc eur, nastali pre neho i nevládnu matku lepšie časy. Napriek tomu si však museli prejsť mnohými problémami, ktorým je dnes už ale nadobro koniec.

Kedysi chudobný Lacko sa totiž aktuálne teší hneď z niekoľkých vecí, pričom jednou z nich je aj nové bydlisko v lepšom byte v Komárne. Slovensko dojal svojím príbehom. Už nechce byť spevák, ale futbalový rozhodca!

Článok pokračuje na ďalšej strane…