Forenzná patologička, ktorá prezerala orgány lady Diany, teraz konečne definitívne vyvrátila jednu z teórií ohľadom jej tragického skonu – a to, že by snáď bola v čase smrti tehotná. Otec Dianinho partnera Dodiho, egyptský miliardár Mohammed Al Fayed, totiž niekoľkokrát verejne vyhlásil, že princezná čakala s jeho synom potomka, lenže britská kráľovská rodina vraj nechcela počuť ani slovo o tom, že by bývalá manželka princa Charlesa (70) porodila dieťa Egypťanovi, a čo viac, prestúpila kvôli nemu na islamskú vieru.

Expertka o svojich poznatkoch napísala knihu s názvom „When the dogs do not bark: A forensic vedec ‚s search for the truth“, ktorá je teraz v predaji za dvadsať libier. Samozrejme neprezradila hlavné gro svojho očakávaného bestselleru. Je však jasné, že sa dielo točí okolo kráľovskej rodiny, a všetko s ňou spojené sa napokon vždy najlepšie predávalo. Okrem iného Gallopová verejne potvrdila, že lady Di naozaj tretie dieťa v dobe svojej smrteľnej nehody neočakávala.

Pôvabná Diana Spencerová vždy patrila k najobľúbenejším členom britskej monarchie a nie je teda divu, že jej náhle úmrtie vyvolalo po celom svete neskutočný poprask. Z nehody bol vtedy obviňovaný snáď úplne každý, kto sa k nej zaplietol – raz bol na vine vodič Henri Paul († 41), ktorý s Dianou a Dodim havaroval a ktorý bol v čase, keď zasadol za volant, silne opitý.

Inokedy za to zase mohla britská monarchia, pre ktorú slobodomyseľná mladá žena, hoci s následníkom trónu riadne rozvedená, nebola nikdy po chuti, a tak sa o ňu postarali prostredníctvom britskej tajnej služby MI6. Následne boli obvinení aj paparazzi.

FOTOGALÉRIA: