Speváčka Jana Kirschner (40) sa na šou The Voice Česko Slovensko veľmi tešila. A rovnako na tom boli diváci, ktorí boli zvedaví, ako sa úlohy koučky zhostí. No hneď po prvej časti sa na ňu zrútila nie vlna, ale lavína kritiky. Teraz sa rozhodla k celej veci vyjadriť.

Slovenská speváčka pri zasadnutí do koučovského kresla súťaže The Voice Česko Slovensko ani len netušila, čo sa už o pár hodín rozpúta medzi divákmi.

Hoci išla Kirschner pred kamery s dobrou vierou, že jej autentickosť Slovákov skôr nadchne, dočkala sa ostrej kritiky a poriadne nepríjemných komentárov.

Hneď ako odštartovala prvá časť speváckej šou, sociálne siete zahltili slovné útoky ľudí na adresu Kirschner. Jedinej žene v porote fanúšikovia vyčítali, že sa správa ako z divých vajec, neustále si hrabe do vlasov.

Na Instagrame sa neskôr objavila snímka Jany so sponkami vo vlasoch, čím chcela vtipne zareagovať na komentáre o jej neustálom prehrabávaní sa vo vlasoch. Ani tento krok sa však nestretol s pochopením. Kirschner sa teraz rozhodla poslať divákom vysvetlenie prečo sa tak správa:

Článok porkačuje na druhej strane.