Hoci je to ťažko uveriteľné, krásnej bývalej moderátorke Zuzane Belohorcovej je dnešným dňom 43 rokov. Do povedomia slovenských televíznych divákov sa dostala ako obdarená blondína v erotickej relácii Peříčko. Od tej doby už ubehlo veľa času a je až neuveriteľné, že sa Zuzana takmer nezmenila a jej postava je rovnako výstavná ako vtedy.

Ešte než sa Zuzana Belohorcová odsťahovala na Miami, preslávila sa ako na Slovensku, odkiaľ pochádza, tak aj v Česku. Na televíznej stanici STV pôsobila ako programová hlásateľka, rosnička a moderátorka hry Keno 10. Z tejto televízie odišla do Markízy, kde moderovala počasie a reláciu Láskanie. Do povedomia slovenských divákov sa Zuzana dostala v roku 2003, keď začala na Nove moderovať erotickú reláciu Peříčko. V roku 2005 potom na Markíze uvádzala reality šou Big Brother.

V roku 2012 sa kráska vydala za Vlastimila Hájka, s ktorým má dcéru Salmu a syna Nevia. Dlhodobo žije v Miami, kde si užíva tepla na slnečných plážach, z ktorých sa svojim fanúšikom často chváli fotkami v plavkách.

Článok pokračuje na ďalšej strane…