Speváčka Ewa Farna a jej manžel Martin Chobot oslavujú. Čakajú totiž bábätko. Ewa to v pondelok večer oznámila veľmi originálnym spôsobom – prostredníctvom videoklipu k piesni Tá o nás, ktorú naspievala spoločne s manželom.

„Táto pesnička vlastne nikdy nemala byť predstavená verejnosti. Vznikla pred viac ako rokom a pol ako rozprávanie o nás, určené len pre hostí na našej svadbe. Boli sme si istí, že je príliš súkromná na to, aby išla von. Patríme totiž skôr k tým, ktorí si súkromie vážia a strážia, “ napísala Ewa na svoj Instagram.

„Niektorí svadobčania nás presviedčali o tom, že by ju ľudia pre svoju úprimnosť a prirodzenosť mali mať šancu počuť, my sme ale dlho váhali. Potom ale prišiel ďalší impulz, ktorý podporil zmysel toho, prečo a k akej príležitosti ju poslať do sveta. Trochu sme teda doplnili klip o aktuálnej zábery a teraz je už aj vaša, „dovysvetlila speváčka.

Vo videoklipe sú zábery Ewy a Martina z ich detských rokov až po svadbu. Zábery, ktoré na konci doplnili, sú aktuálne. Ukazujú Ewu na pláži s pekne zaguľateným bruškom. Prostredníctvom videoklipu tak pár svetu oznámil radostnú správu.

Článok pokračuje na ďalšej strane…