Pred kamerami tiež uviedla, že sa bolestivej tragédií nedalo zabrániť. ,,Naše bábätko malo uzol na pupočnej šnúre. Bohužiaľ, nedalo sa s tým nič urobiť ani na to prísť. Prišli sme na to až tak, že som prestala cítiť pohyby, a keď som dorazila na pohotovosť, už bolo neskoro,“ smutne povedala Andrea.

Obľúbená tvár Markízy uviedla, že svoje pocity zdieľala aj s ostatnými ženami, ktoré postretli rovnako smutné okolnosti. ,,Bolo to vzájomné zdieľanie smútku, bolesti. Mne to pomáha, keď o tom hovorím, že je to zakaždým kúsok niečoho, ako keby sa vyčistí. Bola som rada, že to tak môžeme navzájom zdieľať aj s mnohými divákmi. Podporovali ma, naozaj to bolo úžasné,” úprimne povedala Andrea, ktorá priznala, že návrat do práce po mesačnej pauze bol pre ňu ťažký.

Ako sa vyjadrila, kolegovia sa jej vraj vzhľadom na neľahkú situáciu báli i prihovoriť. Preto apeluje na všetkých, ktorí majú vo svojom okolí človeka s podobným osudom, aby nemali strach. Samozrejme, okrem rodiny to boli práve ľudia v práci a samotný kolotoč rutiny, čo Andrejke pomohlo dostať sa z najhoršieho.

FOTOGALÉRIA: