Kto by ho len nepoznal? Herec Mario Cimarro pre nás navždy ostane Juanom z telenovely Skrytá vášeň, za ktorým šaleli tisícky žien po celom svete. Veď kto by odolal svalnatému a pohľadnému fešákovi?

V priebehu minulého roka všetkých prekvapilo, keď Maria spozorovali v bratislavských uliciach a prijal pozvanie aj na Deň otvorených dverí v Markíze. Už vtedy sa šuškalo, že mu do oka padla jedna Slovenka, no nikto nevedel, o koho by malo ísť. Až doteraz.

Na kroky Maria v uliciach Bratislavy nestriehli len médiá, ale aj fanúšičky, dúfajúc, že stretnú svojho telenovelového idola. Mnoho z nich však zrejme teraz ostane sklamaných – hviezda Skrytej vášne je podľa všetkého zadaná. Potešujúcou správou je, že Mariova nová milovaná pochádza práve zo Slovenska!

Viacerým obdivovateľov seriálového Juana Reyesa bolo podozrivé, že sa na Slovensku herec nachádza pomerne často a že sa z času na čas na jeho Instagrame objavia odkazy v našom jazyku. Ako sa ale hovorí, za všetkým hľadaj ženu a platí to očividne aj v prípade Maria.

Článok pokračuje na ďalšej strane…