Hoci do pôrodu zostáva už len pár týždňov, napriek tomu sa britská kráľovná k vojvodkyni zo Sussexu zachovala dosť nemilosrdne. Podľa webu Šíp.cz jej mala pohroziť, že ak okamžite neprestane so šikanovaním ostatných a nepresťahuje sa z Kensingtonského paláca v dobrom, príde o všetko!

Celý rok kráľovná podľa uvedeného servera trpezlivo znášala hviezdne maniere americkej hviezdičky, ale aj jej už údajne trpezlivosť došla. Keď ani po niekoľkých upozorneniach Meghan zo svojich prehnaných požiadaviek nielen voči služobníctvu neustúpila a nestala sa druhou dobrou a skromnou Kate, ktorú si Alžbeta II. naopak veľmi obľúbila, dala vojvodkyni zo Sussexu Alžbeta pomyselný nôž na krk. Čo v jej verzii znamená, že ak sa čo najskôr nepresťahuje do domu vo Frogmore, zbaví Meghan titulu. Tak to aspoň podľa Šíp tvrdil kráľovský zdroj.

„Kráľovná už neznesie ďalšie hádky medzi Meghan a Kate, za posledný pol rok toho bolo až moc. Kráľovná má 92 rokov a nepredstavovala si, že na sklonku života bude ukázňovat dve dospelé ženy, „povedal dotyčný zdroj.

Článok pokračuje na ďalšej strane.