“ Chcem sa odvolať kvôli zvýšeniu trestu. Bol totiž podľa mňa udelený nižší trest, než by podľa zákona mal, „povedal štátny zástupca spolupracovníkom Blesk.cz.

Prokurátor sa totiž domnieva, že Tereze nebol udelený trest za pašovanie tvrdých drog, ale taký, ako by pri sebe mala iba suroviny na ich výrobu. Češka pritom pri sebe mala preukázateľne heroin.

Neprekĺzne mu ani myš
„Nariadil som svojim podriadeným, aby pripravili odvolanie proti spoluobžalovanému Shoiabu Hafeez Khana,“ povedal žalobca. Zjavne nie je spokojný s tým, že údajného Terezinho ubytovateľa súd oslobodil pre nedostatok dôkazov. S chuťou by mu zaistil dlhší pobyt v pakistanskej trestnici. Oveľa viac má ale zálusk na Terezu.

Žalobca chce pre Češku doživotie!
„Chcel by som, aby jej súd udelil maximálny trest, teda odňatia slobody na doživotie s dolnou hranicou trestnej sadzby 25 rokov. Ide o závažný zločin pašovania heroinu a Tereza dostala trest akoby pri sebe mala iba surové ópium, „ vyhlasuje žalobca v službách Pakistanu.

Tereza má už teraz nervy na špagáte, a nie je potrebné pochybovať o tom, že vyhliadka na doživotie v pakistanskom kriminále jej na pokoji nepridá. Hrozí jej ďalší psychický kolaps.

FOTOGALÉRIA: