Českom otriasla správa o tehotenstve Simony T., ktorá nechala svojím priateľom Jozefom K. utýrať syna Marečka († 3). Ten podľa svedkov, ktorí ho 14. februára videli v zúboženom stave na ihrisku, umieral v bolestiach dva dni.

Utýral ho jeho otčim, zatiaľ čo matka chlapčeka mučeniu len nečinne prizerala. Už skôr sa objavila informácia, že sa Simona T. svojim kamarátkam zverila, že sa cíti byť nevinným svedkom. Potom sa na sociálnej sieti začala zlostiť na všetkých, ktorí jej správanie nemôžu pochopiť.

Matke utýraného Marečka pocit viny skutočne nič nehovorí. „Do p * dele, dajte mi už všetci pokoj! Už toho mám vážne dosť! Ja som mu nič neurobila! Ja som ho milovala! Dala by som mu prvé a posledné! Viem, že mi nikto neverí! Nie je to moja vina! Nedokázala som ho ubrániť, on nás týral! Ja som sa na nič nezmohla, on bol nafetovaný a mňa zamkol do vedľajšej izby! Dajte mi pokoj, prosím, „ napísala na sociálnej sieti.

Ľudia sa zhodli na tom, že Simona by dieťa mať nemala. Jej aj jej partnerovi želajú smrť a dúfajú, že sa bábätko dostane k ľuďom, ktorí mu nič neurobia.

Článok pokračuje na ďalšej strane.