40 žien, ktoré niekoho zavraždili. 30 žien, ktoré predávali a pašovali narkotiká a ženy, ktoré sa rúhali proti islamu. To sú kolegyne, s ktorými sa 8 rokov a 8 mesiacov bude stýkať pašeráčka heroínu Tereza Hlůšková.

Na záchod pôjde ako 20. v poradí. Vo väzenskej cele je v lete až 48 stupňov Celzia, v zime 2 stupne. Keď sa Tereze vo väzení narodí dieťa, zostane s ňou len do siedmich rokov. Aký je život v pekle menom Kot Lakhpat? Ťažký. Poznáme detaily.

Česká pašeráčka heroínu Tereza Hlůšková má za sebou prvý týždeň trestu. Odpykáva si ho vo väzení Kot Lakhpat. Na webe sme vám priniesli obrázky z cely, kde Tereza prežije 8 rokov a 8 mesiacov. Zároveň je možné, že po odvolaní prokurátora dostane ešte oveľa tvrdší trest. Stále jej hrozí doživotný žalár. Pakistan si uvedomuje, že podmienky vo väzení sú drsné. Ide hlavne o to, že Kot Lakhpat je preplnený. Kapacita ženskej časti väznice je 30 až 40 žien, lenže v roku 2014 ich tu podľa štúdie Khalida M. Butta sedelo 133. Čo ďalej o živote v tomto väzení vieme?

Článok pokračuje na ďalšej strane.