Z toho nebude mať kráľovská rodina radosť! V máji totiž odvysiela televízna stanica Lifetime nový film s názvom Harry & Meghan: Becoming Royal, ktorý vyrozpráva prvý rok spoločného života od svadby Meghan Markle (37) a princa Harryho (34). Tešiť sa môžeme na samotnú svadbu, ale aj hádky, drámu a večne nezhody medzi vojvodkyňami Meghan a Kate (37)!

Na svetlo sveta sa dostal trailer (nájdete na konci článku) k novému filmu z kráľovského prostredia s názvom Harry & Meghan: Becoming Royal a hneď po svojom zverejnení vzbudil kontroverziu. Herečka Tiffany Smithová (36) tu čoby vojvodkyňa Meghan priznáva, že musí predstierať, že je, kým nie je. Tiež odhaľuje, že má nepriateľov priamo v kráľovskom kruhu.

Film bude plynulo nadväzovať na predchádzajúci počin s názvom Harry & Meghan: A Royal Romance, ktorý v televízii bežal krátko pred honosnou svadbou princa a vojvodkyne. Dej bude pokrývať prvý rok spoločného života kráľovského páru od svadby.

Z traileru je zrejmé, že transformácia z herečky Meghan Markle v členku kráľovskej rodiny nebola prechádzka ružovým sadom. „Mám pocit, že musím predstierať, že som krásna labuť,“ hovorí Meghan v zhruba dvadsaťsekundovej ukážke k filmu.

Článok pokračuje na ďalšej strane.