Avšak na druhej strane snímok ukazuje aj to, že má Meghan nepriateľov priamo v kráľovských kruhoch. A jeden z nich v ňom dokonca konfrontuje Meghan: „Musí byť ťažké pozrieť sa na seba do zrkadla a vidieť pokrytcov,“ znechutene precedí medzi zubami smerom k Meghan istá dievčina. Načo ju Meghan skúsene zamuruje: „Stále čakám na svoju poklonu,“ odpovie s víťazným úsmevom.

Herečka Tiffany Smithová v rozhovore pre časopis Vanity Fair prezradila, že svoje miesto vo filme majú aj slávni hostia kráľovskej svadby ako George Clooney (57), Victoria Beckham (44) alebo Oprah Winfrey (65).

„Jednou z najdôležitejších vecí je samozrejme aj fakt, že Meghan je veľká bojovníčka za práva žien. To bolo niečo, na čo sme sa chceli zamerať, „ povedala herečka, podľa ktorej bude film zmesou fakt a predstavivosti. Ťažké pre ňu bolo napríklad natáčanie scén o jej oteckovi Thomasovi Markley. “ Vo filme bude rozhodne veľa rodinných drám, „ dodala Smithová.

Kráľovská rodina sa zatiaľ k novému filmu nevyjadrila. Nadšením asi skákať nebude, aj keď podľa tvorcov sa nad predošlými snímkami o Kate a Williamovi či Meghan a Harrym len dobre bavila.

FOTOGALÉRIA: