Slovenská speváčka Sisa Sklovská (53) sa za podnikateľa a finančníka Juraja Lelkes (68) vydala v roku 2011 a od tej doby mali problém sa pravidelne vídať. Obaja sú totiž veľmi pracovne vyťažení a jednu dobu sa stretávali maximálne cez víkendy či na plesoch. Teraz, keď už sa Sise konečne vrátil Juraj domov, sa ale zase pre zmenu vzájomne vyhýbajú!

Sisa Lelkes Sklovská, ktorá je veľmi často kritizovaná pre svoj trochu pestrofarebný štýl obliekania, má teraz veľmi náročné pracovné obdobie. Je totiž angažovaná v niekoľkých projektoch, ktoré jej zaberajú veľa času, a tak nestíha. Okrem toho, že vyučuje, hrá v muzikáli Márie Terézie a samostatne koncertuje, rozhodla sa, že si ešte dorobí doktorát. A tak sa začala usilovne bifľovať …

„Neviem sa učiť v tichu, mňa ticho ruší. To znamená, že si pustím televíziu, rádio, niekto na mňa hovorí … a až vtedy sa môžem učiť. V tichu sa nenaučím vôbec nič. Viem, že je to divné, ale takto ja fungujem, „ krčila ramenami sexy brunetka pre Top Star magazín televízie JOJ.

Článok pokračuje na ďalšej strane.