Hviezda z Oteckov Mary Bartalos (24) si naplno užíva posledné týždne tehotenstva a pripravuje sa na príchod svojho prvého bábätka. Napriek tomu, že je už v ôsmom mesiaci tehotenstva, nevzdala sa ani pohybovej aktivity a so svojím manželom Adriánom naďalej vedie workshopy. Na instagrame sa pochválila fotografiou z jedného z nich a fanúšikovia ju ihneď sfúkli.

Mary Bartalos sa počas celého tehotenstva venovala aktívnemu životnému štýlu. Spolu so svojím manželom Adriánom organizujú tanečné workshopy, kde najnovšie predviedli odvážnu kreáciu. Fanúšikovia však namiesto nadšenia prejavili zvýšené obavy.

Brunetka sa totiž pochválila záberom s manželom, a to práve z workshopu movementu. Na nej Mary doslova lieta na nohách svojej lásky a pridržiava sa len jednou rukou. Takýto kúsok si vyžaduje dôveru v partnera, a to najmä v ôsmom mesiaci tehotenstva, kedy to môže, ale nemusí byť nebezpečné.

Po tom, ako Mária Bartalos zverejnila záber z cvičenia, kde ju vo vzduchu drží manžel Adrián, zareagovalo množstvo jej fanúšikov s poriadnymi obavami. Podľa nich by sa daná zdvíhačka dala v ôsmom mesiaci tehotenstva považovať za príliš rizikovú, čo následne vyvolalo ostrú diskusiu aj v médiách.

Článok pokračuje na ďalšej strane.