Kedysi krásna a živelná speváčka Bára Basiková (56) najskôr kašle na svoj vzhľad. Síce nikdy nepatrila medzi tie umelkyne, čo bez vrstvy mejkapu ani s odpadkovým košom nepôjdu, napriek tomu však tvár, ktorú ukázala v jednom supermarkete, vydesila všetkých okolo. Bola totiž na nepoznanie!

Interpretka hitu Súmrak bohov alebo Bossa Nova Bára Basiková sa po krachu tretieho manželstva s Petrom Polákom (40) zrejme rozhodla, že nového muža vo svojom živote už nepotrebuje. Inak si nemožno vysvetliť, ako je možné, že sa z tejto dámy premenila ako mávnutím čarovného prútika v neudržovanú šedivú dôchodkyňu so strhanými rysmi! Po boku o šestnásť rokov mladšieho herca a producenta pritom vyslovene kvitla, vzťah s mladým žrebčekom jej rozhodne svedčil.

Čas síce skôr či neskôr doženie každého človeka, a je rozhodne veľmi sympatické vidieť, že nie každá žena v šoubiznise sa mu rozhodne vzdorovať botoxom a plastickými operáciami, je ale otázka, či cesta, ktorú si drobná speváčka so silným hlasom vybrala, je zrovna tá správna. Nič sa totiž nesmie preháňať, a rozhodne nie je potreba podvoliť so svojím šedinám. Šedivé vlasy jej zbytočne pridávajú roky navyše. Vedľa svojho syna Theodora (10) vyzerala počas nákupov skoro ako jeho babička, nie mamička!

Článok pokračuje na ďalšej strane.