Briti netrpezlivo očakávajú pôrod vojvodkyne Meghan (37) a fotografie jej bábätka, ale zatiaľ nič neprichádza. Zato vojvodkyňa Kate (37) sa činí a pokojne svetu ukázala najmladšieho synčeka Louisa, ktorý práve v utorok oslavuje prvé narodeniny! Ako ten čas letí …

„Vojvoda a vojvodkyňa z Cambridge s vami s potešením zdieľa nové fotografie princa Louisa v predstihu pred jeho zajtrajšími prvými narodeninami,“ objavilo sa na oficiálnych sociálnych sieťach britskej kráľovskej rodiny už v pondelok popoludní spoločne s tromi obrázkami už ročného Louisa, ktoré odhalili, že chlapček zdedil podobu hlavne po mamičke a má jej veľká kukadla aj tmavšie vlásky. Na rozdiel od svojich starších súrodencov, ktorí majú oči a rysy skôr po oteckovi a jeho strane rodiny.

Na krásnych fotkách je tiež dobre vidieť, že malé princiatko sa už má naozaj k svetu a objavuje už aj prírodu. Na jednom zábere sa totiž plazí v tráve a červený svetrík už má poriadne vynosený, ako každý správny chlapec. Na ďalšej snímke sa zase oslávenec tvári trochu neisto a na sebe má modrý svetrík s golierikom a s veselým obrázkom psíka. Možno že Louis raz (až príde do puberty) nebude z takého roztomilého motívu nadšený, zato ľudia po celom svete už teraz rovnaké oblečenie hromadne vykupujú, aby ich potomkovia mohli nosiť to isté ako člen kráľovskej rodiny.

Článok pokračuje na ďalšej strane.