Svoje vypracované telo pred koledníkmi ale údajne radšej skryla a vítala ich vo voľnom topu. A miesto vajíčok obdarovala svojich fanúšikov ochutnávkou nové piesne Od zajtra.

Fanúšikovia sú obvykle z Dariných príspevkov nadšení, no občas sa stane, že blondínkine zábery poburujú. To je aj prípad najnovšieho veľkonočného fotenia, s ktorým sa kráska pochválila na Instagrame. V úsporných plavkách odhalila síce len bruško, no na hlavu si Dara natiahla latexovú masku zajačích uší a outfit pôsobil poriadne provokačne.

Svoje si o tomto Darinom počine pomysleli viacerí komentujúci, ktorí speváčku zvozili: “Dari, mala som ťa rada… Ale v tvojom veku by si už mohla mať okrem tela aj rozum,” napísala Dare.

Kritikov sa však našlo viacero: “Tieto výkriky do tmy, márne volanie po časoch pred 20-timi rokmi. Snaha o nájdenie sebalásky cez polonahé fotky na nete je hodné 18-ročnej tínedžerky, ktorá sa hľadá a nie matky s deckom,” naložila jej ďalšia, po ktorej sa ozvala žena s jasným odkazom: “Pekná postava sa dá aj vkusnejšie prezentovať.”

FOTOGALÉRIA: