Atrament na rozvodových papieroch herca a moderátora Maroša Kramára (60) ani neoschol, ale podľa zahraničných médií sa už po jeho boku vyskytuje pôvabná brunetka. Slovenskému magazínu Pluska.sk sa podarilo jej identitu vypátrať!

Dvadsaťpäťročné manželstvo ukončili Maroš Kramár a jeho pôvabná manželka, právnička Nataša Nikitinová (51), počas dvadsiatich minút, ako aspoň vyhlasovala hercova mamička, pani Tatiana Kramárová. Teraz prezradila, že si tento charizmatický Slovák buduje nové letné sídlo v Dunajskej Lužnej, kam sa hodlá čoskoro presťahovať. S rozvodom totiž prišiel o svoje pevné zázemie s rodinou, a vzhľadom k jeho pracovným povinnostiam u našich zahraničných susedov nemôže tráviť všetok čas ani vo svojom pražskom byte.

Práve pri rozostavanej vilke bol ale niekoľkokrát pristihnutý v sprievode neznámej brunetky, a tak sa okamžite začalo špekulovať, kto ona tajomná dáma je. Že by nový objekt jeho záujmu? Svetlovlasý herec známy z mnohých slovenských filmov, seriálov a rozprávok, sa navyše nikdy netajil svojou slabosťou pre opačné pohlavie, v minulosti bol spájaný napríklad s exotickou herečkou Marou Lukamovou (32), s ktorou sa zoznámil na natáčaní Ordinácia v ružovej záhrade, a neodolal vraj ani pôvabu plavovlasej Lucii Molnárovej (32), ktorú teraz vídame v seriáli Kameňák.

Žena, s ktorou sa Kramár v posledných dňoch ukazuje na verejnosti, avšak nie je v jeho živote žiadnym novým objavom!

Článok pokračuje na ďalšej strane.