Aspoň tak to tvrdia rodičia Dušana Goga, ktorí žijú v Batizovciach pod Tatrami. Tí zalarmovali políciu aj právnikov, aby syna našli. Jeho mama ho vraj bola hľadať v Holandsku. Ale po Duškovi nebolo ani stopy. Ani jeho najlepší kamarát Matúš nemal potuchy, kde sa nachádza. Následne prišla informácia, že bol pred štyrmi rokmi unesený do Holandska, ale bližšie informácie neboli známe, a dokonca ani nebolo jasné či ide o pravdivý tip.

To sa však nepriamo potvrdilo, pretože sa na sociálnej sieti objavilo parte, ktoré oznamuje, že malý zabávač už bohužiaľ nie je medzi nami.

K nečakanej smrti Gogu sa vyjadril aj jeho najbližší kamarát Matúš. ,, Neviem ani, čo mám k tomuto povedať, dnes som sa to dopočul, je mi to strašne ľúto, Dušanko môj. Dodnes ľutujem ten deň, keď som ho musel odniesť domov po vyhrážkach jeho rodiny a toho bastarda, čo ho vzal do Holandska, ale nedalo sa, musel som a tu máte všetci, čo ste na mňa nadávali a osočovali ma, že tam mu bude lepšie ! Tu je výsledok !!! Duško, stále zostaneš v mojom srdci. I LOVE YOU KING, “ zanechal odkaz na sociálnej sieti.

FOTOGALÉRIA: