Okolo dvojice prefrčala policajná eskorta a niekoľko čiernych áut. „Museli sme zísť z cesty, pretože nás zastavila polícia na motorkách a požiadala nás, aby sme počkali pri krajnici. Potom sme videli, že jedno z tých áut malo na zadnom skle ružovú dečku. Navyše to auto išlo veľmi pomaly cez spomaľovacie pruhy. Vyzeralo to, ako keby viezli niekoho, pre koho môžu byť väčšie otrasy problém – bábätko, „ popísal udalosť pre britský denník The Sun šokovaný Tamoor Ali .

Britský vodič je skalopevne presvedčený, že v aute sedela Meghan, ktorá si domov z pôrodnice viezla svoj uzlíček šťastia. Buckinghamský palác správu nepotvrdil, ale ani nevyvrátil. Ich hovorca len povedal, že nemajú žiadne informácie o príchode kráľovského bábätka.

„Zdá sa mi, že bábätko je už na svete, len to ešte neoznámili. Bolo to bábätko, som si istý, „ uzatvára presvedčivo Ali. Avšak hneď vzápätí sa v britských médiách objavilo trochu iné vysvetlenie toho, čo muž videl. Voz totiž podľa hlasov priamo z paláca neviezol vojvodkyňu s bábätkom, ale samotnú kráľovnú! Tú dopravil na bohoslužbu do kaplnky sv.Jiří.

Ovšem Ali nie je jediný, kto má pocit, že kráľovská rodina sa opäť rozrástla. Dokonca aj stávkari v Británii už sú dosť nervózni a tvrdia, že zvýšené stávky na možnosť, že Meghan už v noci porodila, ukazujú jediné – niekto už asi niečo tuší. Ako to ale s pôrodom vlastne je, ukážu až nasledujúce dni.

FOTOGALÉRIA: