15:44 6. 5. 2019
„Sme nadšení, že môžeme oznámiť, že kráľovské výsosti vojvoda a vojvodkyňa zo Sussexu privítali svoje prvorodené dieťa na svet skoro ráno 6. mája 2019. Syn váži 7 libier a 3 unce (3,26 kilá). Vojvodkyňa a bábätko sú obaja zdraví a dvojica ďakuje členom verejnosti za ich nadšenie a podporu počas veľmi zvláštneho obdobia v ich životoch. Viac detailov v najbližších dňoch, „objavilo sa na oficiálnom Instagrame Meghan a Harryho.

15:37 6. 5. 2019
Či už sa narodí dievča alebo chlapec, na britskom tróne ho však s veľkou pravdepodobnosťou neuvidíme. Potomok Harryho a Meghan bude siedmou osobou v nástupníckom poradí. Ak by sa manželka princa Williama (36), vojvodkyňa Kate (37), rozhodla mať ešte štvrté dieťa (a špekuluje sa, že by rada), šanca potomka vojvodu a vojvodkyne z Sussexe by opäť klesli.

15:32 6. 5. 2019
„Vojvodkyňa začala rodiť dnes v skorých ranných hodinách. Vojvoda zo Sussexu bol po boku jej kráľovskej výsosti. Oficiálne oznámenie sa vydá čoskoro. „Také slová dostali britské médiá priamo z paláca. Meghan skutočne rodí!

15:30 6. 5. 2019
Už od oslavy pre bábätko (tzv. Baby shower) sa rieši, že Meghan privedie na svet pravdepodobne dievčatko. Už len súdiac podľa výzdoby na party. Tiež stávkari preto dávajú prednosť menám pre nežné pohlavie. Vedú najmä mená Alice či Diana podľa Harryho zosnulej mamičky.

FOTOGALÉRIA: