Sú to slová, z ktorých skutočne mrazí. Bývalá manželka Thomasa Markley (74) Rosalyn Markleová (73) varuje vojvodkyňu zo Sussexu a hlavne malého Archieho pred jeho vlastným dedkom! Tvrdí, že bol Thomas „strašný otec“ a nikdy by sa nemal so svojím vnúčikom vídať. A čo viac, obviňuje ho okrem iného aj z užívania drog!

Či už si človek o vojvodkyni Meghan Markle (37) myslí čokoľvek, v jednom s ňou rozhodne súhlasiť môžme: odstrihnúť svojho problematického otca Thomasa zo svojho života bolo to najlepšie rozhodnutie, aké kedy mohla urobiť. A súhlasí s ňou aj Roslyn Markleová, jeho prvá manželka, ktorá mu dala tri deti a roky, ktoré s ním strávila, sa pre ňu postupom času stali utrpením – predovšetkým kvôli jeho výbušnej povahe, promiskuite a častému užívaniu kokaínu.

Podľa jej slov bol Thomas Markle hrozný rodič, o svojich potomkov sa nijako nezaujímal a dával jej minimum peňazí na chod domácnosti, keď bola s deťmi na materskej dovolenke. Okrem toho vraj bol Roslyn po dobu jedenásť rokov trvajúceho vzťahu mnohokrát neverný, svoju manželku často urážal a kričal vulgarity dokonca aj na svoje ratolesti.

Článok pokračuje na ďalšej strane.