„On sa na mňa pozrel takmer pobavene. Tak som mu ukázal video a potom už nemohol nič povedať, “ opisuje Derrick doktorovu reakciu. Monique nebola po zhliadnutí videa schopná slova a odmietla sa na neho pozrieť viac ako raz. „Sľúbila som si, že sa na to video už nikdy znova nepozriem. Mala som pocit, že s mojou dcérou zaobchádzajú ako s vrecom zemiakov, „ povedala zhnusene.

Týždeň po narodení ultrazvuk odhalil, že Morgan utrpela prvý stupeň krvácanie do mozgu. U predčasne narodených detí nejde o nič neobvyklé, avšak rodičia chcú zistiť, či bolo krvácanie spôsobené predčasným pôrodom alebo či neutrpela trauma následkom pádu na hlavičku. Zvažujú tiež, že podajú na pôrodnicu žalobu.

Nemocnica sľúbila, že situáciu ohľadom incidentu vyšetrí. „Kvôli ochrane súkromia pacientov a na žiadosť rodiny nebudeme zverejňovať žiadne informácie, nie sme schopní sa k tejto záležitosti konkrétne vyjadriť. Bezpečnosť našich pacientov a ich rodín je vždy v našom najvyššom záujme. Tím lekárov v nemocnici berie túto záležitosť veľmi vážne a snaží sa vec riadne vyšetriť, „ stojí v tlačovom vyhlásení nemocnice.

Podľa rodičov sa obe dve dievčatá tešia dobrému zdraviu, len Morgan občas máva záchvaty, ktorých príčina im zostáva skrytá. „Chcela by som vedieť, či je to spôsobené nízkou pôrodnou váhou alebo tým, že ju upustili na hlavičku,“ ilustrovala neistotu, ktorej rodina čelí, Morganina mamička.

FOTOGALÉRIA:

VIDEO: