Riskovanie za volantom sa neoplatilo 21-ročnej vodičke z austrálskeho Queenslandu. Shania McNeillová v noci zo soboty na nedeľu vo vysokej rýchlosti prešla do protismeru a čelne sa zrazila s iným autom. Nehodu ako jediná z jej účastníkov neprežila. Vo vozidle so Shaniou išli dve kamarátky, jedna z nich len pár sekúnd pred nárazom na sociálnu sieť umiestnila desivé video, ktoré zachytáva posledné chvíle.

Austrálčanka Shania McNeillová v podstate zomrela v priamom prenose. Jedna z jej kamarátok nakrúcala nebezpečnú jazdu, ktorá sa stala mladej vodičke osudnou, na mobilný telefón a video len pár sekúnd pred fatálnou kolíziou umiestnila na sociálnu sieť snapchat. Aj keď sa vie o množstve prípadov, kedy hazardovanie za volantom s cieľom získať čo najviac „lajkov“ stálo niekoho život, podľa policajtov ide o čoraz silnejúci trend.

Jednou z posledných obetí je práve 21-ročná Shania z austrálskeho štátu Queensland. Posledné zábery zachytávajú mladú vodičku, ako vo vysokej rýchlosti prechádza do protismeru, spieva a smeje sa. V poslednej sekunde videa sa jej výraz náhle zmení a v jej očiach je vidieť zdesenie.

Shania už asi vedela, čo bude nasledovať. Mladá Austrálčanka riskantnú jazdu nezvládla a zrazila sa s protiidúcim vozidlom. Pri nehode sa zranilo päť ľudí, vinička nehody zostala v aute zaseknutá a na mieste zomrela.

Článok pokračuje na ďalšej strane.