„Prišiel jej popriať k narodeninám a priniesol aj niekoľko darčekov,“ zveril sa nám človek, ktorý s Tereziným „milencom“ natočil aj krátky rozhovor. „Jedným z darčekov boli tradičné pakistanské šaty a topánky. Ďalším darčekom bolo prekvapenie a odmietol mi ho prezradiť, „ dodal náš zdroj.

Návšteva sa ale nestretla s úspechom. Tereza sa s bláznivým právnikom vôbec nechcela vidieť.

„Chcel som jej dať darčeky k narodeninám, ale ona je nechcela. Necítila sa dobre, „ zveril sa Shoaib Nazi , ktorý plánuje aj ďalšiu návštevu Terezy Hlůškovej. „Nabudúce už ma snáď bude chcieť vidieť,“ vyjadril svoje želanie usmievavý sympaťák.

Terezu Hlůškovú zadržali pakistanskí colníci vlani 10. januára na letisku v Láhaure. Dievča malo pri sebe v kufri deväť kilogramov heroínu. Aj napriek tomu, že po celý čas oplývala sebavedomím a tvrdila, že jej drogy niekto podstrčil, tento rok 20. marca vyfasovala takmer deväťročný trest za pašovanie heroínu.

Tereza sa po rozsudku zložila. Podľa našich informácií s nikým okrem svojho právnika nekomunikuje. Pred nedávnom podala odvolanie na najvyšší súd. Ten začne jej prípad prejednávať 4. septembra.

FOTOGALÉRIA: