Prípadom sa momentálne zaoberá slovenská polícia. „Všetky okolnosti prípadu sú predmetom vyšetrovania. Dievča s najväčšou pravdepodobnosťou spadlo z vyhliadky situovanej nad Mostom SNP, „povedala bratislavská policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková.

Stopy po hroznej udalosti však ešte nezmizli. Ostali tu ešte kúsky rozbitého zadného skla vozidla, črepiny svetiel a dokonca i ponožka, ktorá dievčaťu pravdepodobne patrila. Zranená tínedžerka totiž vo chvíli, keď ju odvážali záchranári, ležala na mieste bosá a bez ponožky.

Vypadnúť z vyhliadky nešťastnou náhodou bez toho, aby ste sa na tom podieľali zámerným alebo krajne nezodpovedným konaním, je prakticky nemožné. Musíte totiž najskôr vyliezť na cca jeden meter vysoký múrik. Napriek tomu vás od okolia ešte stále oddeľujú drôty.

Ako sme však vyskúšali, nie je problém otvor medzi nimi roztiahnuť a dostať sa za ne. Musíte však vynaložiť námahu. Následne sa však stále nenachádzate „vo vzduchu“, pod vami je ešte strecha reštaurácie UFO, takže z vyhliadky sa dostanete najskôr na šikmú plechovú strechu, z ktorej sa však môžete veľmi ľahko zošmyknúť. Na okraji strechy už samozrejme žiadne zábrany nie sú.

FOTOGALÉRIA: