„Chcela som sa s ním rozísť, ale on sa mi vyhrážal, že zabije môjho psa, tak som u neho zostala. Navonok sme boli perfektný pár a všetci si mysleli, že sa budeme brať. Ale v skutočnosti som sa ho bála, „ opísala situáciu vo vzťahu Carleigh.

Situácia sa vyhrotila v auguste 2016 na ďalšej svadobnej párty, kde sa Ryan znova rozčúlil. Carleigh odišla domov a nechala priateľa s jeho kamarátmi. V noci ju však prebudili mužské hlasy prichádzajúce z obývačky. Ryan pozval kamarátov domov. Dievča počula, ako im hovorí: „Môžete mať sex s Carleigh, ak chcete.“ Jeho priateľka sa rozčúlila a začala sa s ním hádať. Ryan ju však strčil späť do spálne a začal ju dusiť.

„Chytil mi jazyk holými rukami. Náhle trhol a ja som počula zvuk, ako keď sa niečo trhá. Všade sa liala krv. Potom sa rozrazili dvere a jeho kamaráti sa nahrnuli dovnútra. Ale nikto z nich si netrúfol na jeho 120-kilovú postavu. Uvedomila som si, že som mu vydaná na milosť. „ Po chvíli Ryan svojich kamarátov z domu vyhnal a zamkol za nimi dvere. Dievča sa medzitým odplazilo do kúpeľne, kde omdlelo.

Článok pokračuje na ďalšej strane.