Dorazila k voľbám sama, bez svojho priateľa Petra Konečného. Novozvolená prezidentka Zuzana Čaputová tak len prihodila špekuláciám, ako to momentálne s „prvým frajerom“ má. A či ich vzťah funguje, či naopak. Čaputová na to reagovala vyhlásením na in Instagrame, kde potvrdila, že si s priateľom prechádza skutočne ťažkým obdobím. Zároveň podotkla, že nie sú prvým, ani posledným párom, ktorému sa niečo také stalo.

Kým dosluhujúci prezident Andrej Kiska vyrazil na Slovensko k voľbám aj s prvou dámou Martinou, Zuzana Čaputová prišla sama. Bez priateľa Petra, ktorý sa spolu s ňou radoval z úspechu po jej zvolení vo volebnom štábe. A pri urne počas prezidentských volieb ako podpora pre nakoniec víťaznú kandidátku taktiež predtým nechýbal. Počas eurovolieb však už Čaputovú jej „prvý frajer“ nesprevádzal. A vysvetlenie na seba nenechalo dlho čakať. Ich vzťah prechádza krízou. Ocitol sa snáď na samom pokraji krachu?

„Možno ste si všimli, a aj keby nie, radšej vám to povieme úprimne. V poslednom období nás nie je možné vídať spolu s partnerom Petrom. Nechceme, aby sa o tom špekulovalo, ani vás nechceme obťažovať spoločným vystupovaním na verejnosti. Radšej budeme s Petrom úprimní a povieme vám, že naozaj prechádzame ťažkým obdobím vyrovnávania sa so situáciou, v ktorej sme sa ocitli , „priznala Čaputová po voľbách na Instagrame.

Článok pokračuje na ďalšej strane.