Otecko Aničky pochádza z afrického Beninu, mamička je Slovenka, ale speváčka vyrastala v Prahe. “ Sú to výborní ľudia, hrozne milí a Anička je strašne slušné dievča,“ prezradili Blesku pred trinástimi rokmi ich susedia. Vzhľadom k jej odlišnému vzhľadu to ale nemala Anička a jej rodina v Českej republike vždy úplne najjednoduchšie. Jej otecko bol v minulosti dokonca napadnutý , práve kvôli odlišnej farbe pleti a s nadávkami sa stretol aj na vysokej škole.

V reakciách na jej víťazstvo je približne polovica divákov spokojná, jej triumf si priali a držali jej palce. „Annamária bola perfektná, skromná a úžasná speváčka. Víťazstvo si zaslúžila, „ znie jeden z mnohých komentárov na sociálnych sieťach. Ďalšia veľká skupina divákov fandila Jakubovi Moulisovi, ktorý súťažil pod vedením Pepy Vojtka (53), alebo Eliške Urbanovej, ktorú viedol Vojta Dyk (33). Ich reakcie na sociálnych sieťach pochopiteľne tento fakt odrážajú.

Veľkým prekvapením sú ale stále v dnešnej dobe reakcie na jej farbu pleti a národnosť. „Víťaz bol dopredu daný, je predsa moderná multikulti. Je to hnus. Ako TV Nova a ČT lezú EÚ do prd …, „ rozčuľovala sa na facebooku diváčka Iveta. “ Ono to nebola československá súťaž? „ pýta sa ironicky ďalšia. „Nie je to Feri ?“  vtipne hodnotí jej vzhľad divák Tony.

V diskusiách na internete sa dá nájsť naozaj všeličo, ale jeden z príspevkov na facebooku nás zarazil. Speváčka Leona Šenková (26), z prvej série Česko Slovenskú SuperStar, kde vypadla v treťom finálovom kole, mala k jej víťazstvu čo povedať. „Zaujímavé, že ja som bola na víťazstvo moc tučná a tu to zrazu po desiatich rokoch nevadí,“ napísala dotknuto do diskusie speváčka.

Niekedy sa skrátka oplatí si na svoje šťastie počkať, rovnako ako v prípade Aničky. „Nie je dôležité, že vyhrala, ale či sa dokáže presadiť aj po súťaži – snáď to nebude ďalšia rýchlokvaska,“ uzatvára diskusiu fanúšik súťaže.

FOTOGALÉRIA: