Na Farme sa uskutočnil prvý duel, v ktorom sa proti sebe postavili východniarka Andrea a západniar Michal. Išlo o zmiešaný súboj plný šokujúcich prekvapení pre oboch súťažiacich, ktorí sa snažili vyhrať zo všetkých síl. Ako to už býva, jeden z nich však musel statok opustiť.

Nová Farma 11 sa od minulých sezón v mnohom líši. Okrem väčšieho luxusu na statku boli upravené aj pravidlá, umožňujúce vziať si do duelu protivníka bez ohľadu na pohlavie. Ambiciózna východniarka Andrea Bobovská tak farmárov dokonale prekvapila, keď si do boja o postup zvolila mladého Michala.

Mnohí farmári totiž predpokladali, že si vyberie ženu, no ona sa rozhodla pre fyzioterapeuta Michala. Pred kamerami sa tak uskutočnil zmiešaný súboj, ktorý mal dať farmárom rovnakú šancu vyhrať.

Napriek tomu, že blondínka po celý čas pôsobila nebojácnym dojmom, zo stodoly odchádzala v slzách. Andrea podľahla Michalovi tým najtesnejším výsledkom 3:2 a s vytúženou finančnou odmenou sa rozlúčila hneď po prvom týždni. Čo ale fanúšikom vidieckej šou vadilo viac ako samotný odchod porazenej bojovníčky, bolo jej zvláštne správanie počas zápasu.

Článok pokračuje na ďalšej strane.