Na obrazovkách Markízy po dlhšej odmlke znovu kraľuje známa reality show Farma. Jedenásta séria sa od predošlých epizód v mnohom líši, no jedna vec sa od minulého roku vôbec nezmenila – moderátorského postu sa už po druhýkrát ujala komička Evelyn.

Reality šou začala v plnom prúde a moderátorka projektu sa už postarala o vtipné momenty. Jedno tajomstvo však vyplávalo na povrch už teraz.

Evelyn (28), ktorá sa bude na Farme tri mesiace pohybovať medzi dobytkom a farmármi, sa bojí obyčajnej kravy! Priznala to otvorene na svojom Instagramovom profile, kde vzniklo zopár úsmevných videí ako „bojuje“ vedľa hnedo-bielej krásky (kravy). Evelyn mala spolu s kravou zapózovať fotografovi, no aj keď sa blondínka snažila ako len vedela, strach nad ňou predsalen víťazil.

Nie je žiadnym tajomstvom, že táto pozícia jej spočiatku vôbec nesadla, čo si všimlo aj množstvo rozhorčených divákov. Fanúšikovia plavovláskinej predchodkyne Kvetky Horváthovej tak ešte dodnes Markízu bombardujú s požiadavkou návratu starej dobrej moderátorky.

Článok pokračuje na ďalšej strane.