Okrem Lucie sa totiž na prstenníku ľavej ruky leskne krúžok aj jej partnerovi!

Podľa týždenníka Sedmička je navyše prstienok na ruke Radka Filipiho nápadne podobný tomu, ktorý má i jeho láska. Je to samotná zhoda náhod, alebo sa Lucie Bílá rozhodla tretíkrát vydať?

Populárna speváčka má za sebou síce sobáš s Stanislavom Penkom (46) a spevákom Václavom Noidom Bártom (39), s ktorým sa doteraz stretáva na divadelných doskách, napriek tomu sa však nikdy netajila tým, že by sa oddavkám s urasteným fitnes trénerom rozhodne nebránila.

„Dnes sú to dva roky, čo mi ten môj vysnívaný navliekol na prst zásnubný prsteň a bez papierovania a svadobných zvonov sa stal mojím vyvoleným,“ tvrdila Bílá ešte vo februári na sociálnej sieti.

Nehovorí sa však „do tretice všetko najlepšie“? Tým skôr potom, čo si táto dvojica prešla vážnou krízou a rozchodom, aby sa k sebe obaja vrátili s ešte väčšou láskou, než akú k sebe pociťovali predtým. Filipi si navyše veľmi rozumie is Luckiným synom Filipom Kratochvílom (24), takže na spoločných snímkach naozaj vyzerajú ako jedna veľká, šťastná rodina …

FOTOGALÉRIA: