Na Farmu prišli do 11. ročníka poriadne odvážni súťažiaci. Hoci prešlo od začiatku natáčania len niečo vyše týždňa, už stihlo prísť aj na intímnosti a flirt. Ako prví prelomili bariéry Mirka a zasnúbený Rado, ktorí skončili pod perinou za doprovodu nečakaných pohybov ruky.

Prešlo však len pár hodín a na verejnosť unikli hanbaté zábery ďalšej dvojice.

Aktuálny farmár týždňa Peter Gyűrűsi (45) zrejme prežije veľmi príjemný večer. V družnej debate s východniarkou Nicolettou pokračujú až do neskorých hodín a napokon sa vyberú spať.

No v jednej spoločnej posteli! Podľa Kristi má ísť pritom len o plán Petra a Mateja, ktorí majú za cieľ spracovať Mirku a Niku.

„Peťo a Maťo povedali, že Maťo si vezme Mirku, bude z nej vyťahovať informácie a bude sa ju snažiť motať a Peťo Niku,” priznala na kameru prsnatá kráska. Zdá sa ale, že taktika nabrala celkom nový spád, keďže sa v magazíne Plus Jeden Deň objavili zábery, kde Peter opúšťa posteľ celkom nahý.

Kým Nika odfukuje v Petrových perinách zakrytá až po uši, Peter sa zobudí celkom nahý a pod perinou tak ukáže úplne všetko. Čo sa to tam celú noc dialo?

FOTOGALÉRIA: