Vojvodkyňa Meghan (38) je už viac ako štyri mesiace mamičkou malého Archieho. A rovnako ako každá iná čerstvá matka, ani ona sa ešte nestihla zbaviť všetkých kíl, ktorá jej vplyvom tehotenstva pribudla. A je to tak trochu vidieť!

Meghan Markleová sa vo štvrtok zúčastnila recepcie v londýnskom obchodnom dome, kde prebehla módna prehliadka oblečenia, ktoré navrhla sama vojvodkyňa zo Sussexu spolu s kamarátkou a návrhárkou v jednom Mishou Nonooovou.

Meghanina kolekcia je predovšetkým určená ženám, ktoré preferujú ležérnu až štýlovo pánsku módu vhodnú najmä k pracovným príležitostiam. A tak tentoraz aj ona sama nechala obľúbené voľné šaty doma a obliekla si kúsky zo svojej kolekcie. To ale bohužiaľ nebolo pre jej popôrodnú postavu nič príliš lichotivého!

Tmavé nohavice a do nich zastrčená biela košeľa by boli za iných okolností úplne bez chybičky. K dokonalosti však Meghan a jej minimalistickému modelu bránila skutočnosť, že vojvodkyňa ešte nestihla zhodiť všetky popôrodné kilá, ktorá v požehnanom stave nabrala.

Článok pokračuje na ďalšej strane.