Markíza odvysielala druhé kolo zábavnej relácie Tvoja tvár znie povedome a opäť sa bolo na čo pozerať. Postupne sa začína prejavovať doteraz nie až tak známy herec Noël Czuczor (30), ktorý je z kola na kolo čoraz lepší.

Absolútne valcoval aj počas poslednej epizódy, no na bránice porotcov zrejme najviac zaútočil duet v podaní Štefana Skrúcaného (59) a Pavla Topoľského (58). Aha, čo predviedli!

Rovnako ako v Česku, aj na Slovensku beží úspešná šou Tvoja tvár znie povedome, ktorá cez víkend na stanici Markíza bavila divákov. Aj slovenskí porotcovia ale uznali, že keď na javisko vyšiel korpulentný herec Pavol Topoľský (58), ktorý mal stvárňovať českú legendu Hanu Zagorovú (73), doslova si tým „zarobil“ na vojnu s Českom!

Topoľský si naposledy počas rulety vylosoval českú legendu Hanu Zagorovú. Na pódium mu ako Drupi prišiel vypomôcť Štefan Skrúcaný a spoločne si strihli pieseň Setkání. Pavol podal tento hit skutočne svojsky a ani sa nesnažil pretvarovať, že svoju úlohu zobral vážne, niekoľkokrát mu pohlo aj kútikmi úst.

Úloha Hany Zagorovej vo Tvári, kedy mal spievať jej česko-taliansky hit Stretnutie s legendárnym Drupim (ktorého zastúpil moderátor Štefan Skrúcaný v čiernej parochni), by však Hanke určite radosť neurobila.

Článok pokračuje na ďalšej strane.