Jeden z najúspešnejších slovenských raperov Patrik Rytmus Vrbovský si už niekoľko rokov žije svoj sen. Kým v minulosti bola pre neho prvoradá kariéra, dnes si vychutnáva pokojnú idylku v kruhu najbližších. 

Manželia Vrbovskí sa už takmer dva mesiace tešia zo svojho prvorodeného synčeka Sanela, pričom o radosť, ktorú obaja prežívajú, sa neváhajú podeliť ani s fanúšikmi na Instagrame. Kým ale doposiaľ bola tvárička ich bábätka prísne strážená, Patrik sa odhodlal, že ju konečne ukáže svetu.

Patrik Rytmus Vrbovský (42) prežíva asi najkrajšie a najzmysluplnejšie obdobie svojho života. A dáva to aj z času načas najavo – slovom aj zábermi na sociálnej sieti, z ktorých je jasné, že je šťastný a zmenili sa mu hodnoty. „Najviac na živote milujem to, že dáva každému rovnako šancu ho pochopiť, alebo ignorovať ho,“ vyznal sa nedávno a poďakoval životu za všetky lekcie, ktoré mu uštedril a ešte aj zrejme uštedrí. Hlavné ale je, že mu osud priniesol do života Jasminu a syna.

Od tohto momentu sa úspešná dvojica dostala ešte viac pod drobnohľad verejnosti, čakajúcej, kedy manželia odhalia, ako ich drobček vyzerá.

Článok pokračuje na ďalšej strane.