Víkend bez seriálu Sex v meste sme si vôbec nevedeli predstaviť! Odkedy sa v roku 1998 odvysielal na obrazovkách prvý diel, okamžite sme sa zamilovali do hlavných aj vedľajších postáv, priateľstiev, klebiet a ľúbostných aférok. 

Prvý film bol skvelý, našli sme sa v ňom, bolo to niečo nové a svieže po prekonaní smútku nad koncom seriálu. Druhý film bol povinnou jazdou a skôr nám pripadal ako prehliadka hotelového rezortu bez podstatného príbehu.

Podľa najnovších informácií, ktoré sa dostali do amerických médií, by však dej tretieho filmu zarmútil nejedného priaznivca a tak je v konečnom dôsledku dobré, že neuzrel svetlo sveta. Scenár pripravovaného pokračovania Sexu v meste totiž už v začiatkoch filmu obsahoval smrť Pána Božského. Mal umrieť na infarkt a dej filmu by sa sústredil na to ako sa z toho Carrie dostane samozrejme vďaka pomoci a podpore jej verných priateliek.

Krásnou správou sa ale môže pochváliť hviezda Sex v meste. Hviezda seriálu a filmov Sex v meste zverejnila na Instagrame fotku, na ktorej si drží zaguľatené bruško.

Článok pokračuje na ďalšej strane.