Uplynulý piatok patril na obrazovkách televízie Markíza reality šou Farma, kde sa proti sebe v dueli postavili statný západniar Matej a nádejný herec Martin. Ten v prvých častiach relácie bojoval za súťažiacich zo západu, avšak po vypadnutí a následnom návrate bol presunutý na stranu východniarov.

Martin Kollár sa do pamäti divákov už nezmazateľne vryje ako mladý chalan, ktorý vo vychytenej markizáckej reality show prekonal sám seba na celej čiare. Nádejný herec sa zbavil obrovskej fóbie zo zvierat a podarilo sa mu zvýšiť si vlastné sebavedomie.

Potom, ako v piatkovom dueli jednoznačne vypadol útly Handlovčan Martin Kollár, do radov bojovníkov sa vrátil Matej Jurkovič. Ešte pred samotným súbojom v aréne sa však páni po predchádzajúcej hádke udobrili a mocný lifestyle couch dal vypadnutému farmárovi zopár rád i lekcii do života.

Ako je už zvykom, po ukončení epizódy sa Martin objavil v internetovej relácii Farma X-tra, za ktorou stojí moderátor a fitness tréner Martin Šmahel. Dvojica sa spolu rozprávala o pôsobení na statku, zmenách v správaní či pocitoch po vypadnutí. Ako totiž uchádzač o výhru vo výške 75 000 € v úvode šou priznal, pred televíznymi kamerami sa chcel predovšetkým zbaviť strachu zo zvierat a nabrať sebavedomie.

Martin sa po príchode domov zároveň rozhodol posunúť premenu výzoru ešte o kúsok ďalej. V relácii sa zdôveril, aké zmeny výzoru chce v blízkej budúcnosti uskutočniť.

Článok pokračuje na ďalšej strane.